dimarts, 26 d’agost del 2008

Tertúlia de l'APNAE



L’APNAE (ASSOCIACIÓ D’AMICS DEL PARC NATURAL DELS
AIGUAMOLLS DE L’EMPORDÀ) US CONVIDA A LA

IX Tertúlia de Natura
Dissabte, 20 de SETEMBRE de 2008
16.30 hores al Cortalet (Castelló d’Empúries - PNAE)

ANIMEU-VOS! A partir de les 16.30 hores us esperem al Cortalet per berenar i veure plegats projeccions que socis i amics portin preparades...La qüestió es posar en comú les nostres experiències, comentar-les entre tots plegat i conèixer-nos millor!

El programa d’aquest mes:

1a part. “VIATGE NATURALISTA AL CANADÀ”
a càrrec de Dani Valverde

Un reportatge fotogràfic sobre un viatge, per conèixer la natura del Canadà.

"En aquest viatge coneixerem dos dels punts de més interés naturalístic del Canadà. Tots dos es troben a l'estat d'Ontario, i la seva situació privilegiada fa que siguin amb una gran riquesa de fauna excepcional. Primer passarem pel Parc Provincial d'Algonquin. Aquest parc és conegut per les seves extensions de boscos de coníferes trencades per llacs i rius. Allà s'hi troba una fauna
boreal, com ara el gaig gris o el boreal chickadee. A més, hi ha castors, ants, llops i ossos. El viatge l'acabarem al Parc Nacional de Point Pelee. Aquest és el parc nacional més petit de Canadà. A la primavera, aquesta és la meca dels ornitòlegs nord-americans. Entre mitjans d'abril i mitjans de maig milers d'ocells passen per aquesta península en les seves migracions pre-nupcials. Una persona sola, en un dia bo, pot veure fins a 120 espècies diferents. Entre aquests dos punts visitarem zones menys conegudes de l'estat d'Ontario, com ara el Carden Plain o els aiguamolls de Second Marsh."

2a part. Projecció de les fotografies del viatge que l’APNAE va fer el passat mes de juny a les ILLES FARNE (Escòcia).
a càrrec de Dani Valverde i Joan Morales


RECORDEU!!
L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, però cal confirmar l’assistència. Podeu posar-vos en contacte amb nosaltres trucant al 972.454.672 o bé enviant un email a l’adreça apnae@apnae.org.