dimecres, 26 de novembre del 2008

JORNADA DE PORTES OBERTES A LA RESERVA DE MIG DE DOS RIUS 23/11/2008



El passat diumenge, 23 de novembre, va tenir lloc una Jornada de portes obertes organitzada per Obra social, Caixa Catalunya, a cinc espais en propietat: Mig de dos rius, Congost de Mont-rebei, Muntanya d’Alinyà, Port d’Arnès i Coll de Can Maçana.

L’APNAE va col·laborar en aquesta jornada a la reserva de Mig de dos rius amb la participació de tres informadors que durant tot el matí van restar a la reserva per atendre als visitants.

El temps, molt fresc i acompanyat d’una forta tramuntana, va dificultar el muntatge de la carpa on s’instal·laria el punt informatiu.

En aquest punt informatiu es va oferir al visitant dades perquè coneguessin el més essencial de la reserva, entre altres es parlava de tres elements interessants: passejar per l’itinerari pel camí de les Llúdrigues, destacant els miradors tot resseguint el curs del riu, la possibilitat d’observar fauna salvatge des dels miradors del riu i la opció de visitar el centre d’informació del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà i els itineraris marcats.

La jornada va durar de les 10h a les 14h i al llarg del matí va haver una afluència de 48 visitants. Entre aquests van destacar dos grups de familiars i amics força nombroses: un d’Arbúcies i un altre de Barcelona que van visitar la reserva a mig matí.

El conjunt de l’activitat va resultar prou satisfactòria tot i haver estat un dia tramuntanós que no convidava a apreciar l’espai amb molt de detall.

Les imatges són cedides per Patrícia Rovira de "Talp comunicació".