dimarts, 16 de desembre del 2008

X Tertúlia de natura de l'APNAE

El passat dissabte dia 13 de setembre va tenir lloc la X Tertúlia de Natura organitzada per l’APNAE. Aquest cop també va ser un èxit ja que van assistir unes 20 persones aproximadament.

La primera presentació va anar a càrrec d’en Carles Ginés que va presentar el seu viatge a Alaska. Boniques fotografies de paisatges, aproximacions a la fauna més salvatge de la zona acompanyades d’una música que t’endinsava en aquest entorn més nòrdic i força desconegut.

A continuació en Dani Valverde va presentar el seu viatge que juntament amb la Mireia van fer pel Marroc. Un llarg recorregut fet amb cotxe i a través del qual van descobrir racons més àrids i d’altres més humits. Ambients desèrtics i poblacions més freqüentades.
Finalment, i tornant cap al nord, l’Antonio Ariza va mostrar-nos un vídeo d’una zona de Noruega. En ell es despertava la curiositat de conèixer més l’activitat d’alguns animals, especialment els ossos polars.

En conjunt, tres presentacions ben contrastades ja que mostraven dues vessants paisatgístiques i realitats de la terra oposades: zones gelades i zones desèrtiques.

Esperem poder gaudir de més sessions com aquestes en altres ocasions.