dimecres, 19 de novembre del 2008

JORNADA DE VOLUNTARIAT A LA RESERVA DE MIG DE DOS RIUS 9/11/2008


El passat diumenge, 9 de novembre, a la reserva de mig de dos rius, al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, va tenir lloc una jornada de voluntariat.

L’APNAE va organitzar una jornada de voluntariat a la reserva de mig de dos rius per tal de fer una tallada de canyes i arrencar la planta invasora, seneci del cap (Senecio inaequidens). Aquesta herba és procedent de sudàfrica i en els darrers anys s’està estenent per ambients de les comarques orientals.

La jornada va començar a les 10h amb l’arribada dels voluntaris i va durar fins a les 12h del matí.

El mateix diumenge també s’havia organitzat una trobada d’antics companys d’anellament a l’illa de Caramany. Aquest acte es va dur a terme en motiu de l’aniversari dels 25 anys del Parc natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Degut a aquests dos esdeveniments, hi va haver molts membres de la trobada dels 25 anys del parc que van participar a la jornada de voluntariat. Això va ajudar a que la jornada fos més fructífera i en acabar vàrem poder fer una passejada per l’itinerari.

El matí va ser profitós i el bon temps va acompanyar durant tot el matí.

Moltes gràcies als voluntaris de l’APNAE que van col·laborar. Gràcies a: Catherine, al Miquel, a la Mireia, en Dani, a l’Oriol, i a tots els participants de la trobada de l’anellament dels 25 anys del parc que ens van donar un cop de mà.

Podeu veure més fotos a: http://picasaweb.google.es/foto.apnae/JornadaDeVoluntariatIVisitaALIllaDeCaramany#